Privacy verklaring Happy Party



Ons Privacybeleid


Over ons privacybeleid Happy Party geeft veel om uw privacy. Wij verwerken daarom uitsluitend gegevens die wij nodig hebben voor (het verbeteren van) onze dienstverlening en gaan zorgvuldig om met de informatie die wij over u en uw gebruik van onze diensten hebben verzameld. Wij stellen uw gegevens nooit voor commerciële doelstellingen ter beschikking aan derden.
Dit privacybeleid is van toepassing op het gebruik van de website en de daarop ontsloten dienstverlening van Happy Party. De ingangsdatum voor de geldigheid van deze voorwaarden is 16/05/2018, met het publiceren van een nieuwe versie vervalt de geldigheid van alle voorgaande versies. Dit privacybeleid beschrijft welke gegevens over u door ons worden verzameld, waar deze gegevens voor worden gebruikt en met wie en onder welke voorwaarden deze gegevens eventueel met derden kunnen worden gedeeld. Ook leggen wij aan u uit op welke wijze wij uw gegevens opslaan en hoe wij uw gegevens tegen misbruik beschermen en welke rechten u heeft met betrekking tot de door u aan ons verstrekte persoonsgegevens.
Als u vragen heeft over ons privacybeleid kunt u contact opnemen met onze contactpersoon voor privacyzaken, u vindt de contactgegevens aan het einde van ons privacybeleid.

Over de gegevensverwerking


Hieronder kan u lezen op welke wijze wij uw gegevens verwerken, waar wij deze (laten) opslaan, welke beveiligingstechnieken wij gebruiken en voor wie de gegevens inzichtelijk zijn.

Webwinkelsoftware


Onze webwinkel is ontwikkeld met software van OScommerce, wij hebben voor onze webhosting gekozen voor Click Active Webdesign. Persoonsgegevens die u ten behoeve van onze dienstverlening aan ons beschikbaar stelt, worden met deze partij gedeeld. Click Active Webdesign heeft toegang tot uw gegevens om ons (technische) ondersteuning te bieden, zij zullen uw gegevens nooit gebruiken voor een ander doel. Click Active Webdesign is op basis van de overeenkomst die wij met hen hebben gesloten verplicht om passende beveiligingsmaatregelen te nemen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

OScommerce


Onze webwinkel is ontwikkeld met software van OScommerce, wij hosten onze webwinkel op een server in eigen beheer. Wij hebben passende technische en organisatorische maatregelen genomen om misbruik, verlies en corruptie van gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Deze beveiligingsmaatregelen bestaan in ieder geval uit de toepassing van SSL-encryptie en een sterk wachtwoordbeleid. Er worden regelmatig back-ups gemaakt om verlies van data te voorkomen.

Webhosting


Wij nemen webhosting- en e-maildiensten af van Click Active Webdesign. Click Active Webdesign verwerkt persoonsgegevens namens ons en gebruikt uw gegevens niet voor eigen doeleinden. Wel kan deze partij metagegevens verzamelen over het gebruik van de diensten. Dit zijn geen persoonsgegevens. Click Active Webdesign heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om verlies en ongeoorloofd gebruik van uw persoonsgegevens te voorkomen. Click Active Webdesign is op grond van de overeenkomst tot geheimhouding verplicht.


E-mail en mailinglijsten


Onze website maakt gebruik van MailChimp, een derde partij die het e-mailverkeer afkomstig van onze website en het verzenden van eventuele nieuwsbrieven afhandelt. Alle bevestigingsmails die u ontvangt van onze website en webformulieren worden verzonden via de servers van MailChimp. MailChimp zal uw naam en e-mailadres nooit voor eigen doeleinden gebruiken. Onderaan elke e-mail die geautomatiseerd via onze website is verzonden ziet u de ‘unsubscribe’ link. Als u hier op klikt zal u geen e-mail meer van onze website ontvangen. Dit kan de functionaliteit van onze website ernstig verminderen! Uw persoonsgegevens worden door MailChimp beveiligd opgeslagen. MailChimp maakt gebruik van cookies en andere internettechnologieën die inzichtelijk maken of e-mails worden geopend en gelezen. MailChimp behoudt zich het recht voor om uw gegevens te gebruiken voor het verder verbeteren van de dienstverlening en in het kader daarvan informatie met derden te delen.

Click Active Webdesign


Wij maken voor ons reguliere zakelijke e-mailverkeer gebruik van de diensten van Click Active Webdesign. Deze partij heeft passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om misbruik, verlies en corruptie van uw en onze gegevens zoveel mogelijk te voorkomen. Click Active Webdesign heeft geen toegang tot ons postvak en wij behandelen al ons e-mailverkeer vertrouwelijk.

Payment processors


Voor het afhandelen van een (deel van) de betalingen in onze webwinkel maken wij gebruik van het platform van Mollie. Mollie verwerkt uw naam, adres en woonplaatsgegevens en uw betaalgegevens zoals uw bankrekening- of creditcardnummer. Mollie heeft passende technische en organisatorische maatregelen genomen om uw persoonsgegevens te beschermen. Mollie behoudt zich het recht voor uw gegevens te gebruiken om de dienstverlening verder te verbeteren en in het kader daarvan (geanonimiseerde) gegevens met derden te delen. Alle hierboven genoemde waarborgen met betrekking tot de bescherming van uw persoonsgegevens zijn eveneens van toepassing op de onderdelen van Mollie’s dienstverlening waarvoor zij derden inschakelen. Mollie bewaart uw gegevens niet langer dan op grond van de wettelijke termijnen is toegestaan.

Verzenden en logistiek


Als u een bestelling bij ons plaatst is het onze taak om uw pakket bij u te laten bezorgen. Wij maken gebruik van de diensten van GLS voor het uitvoeren van de leveringen. Het is daarvoor noodzakelijk dat wij uw naam, adres en woonplaatsgegevens met GLS delen. GLS gebruikt deze gegevens alleen ten behoeve van het uitvoeren van de overeenkomst. In het geval dat GLS onderaannemers inschakelt, stelt GLS uw gegevens ook aan deze partijen ter beschikking.

Externe verkoopkanalen


Wij verkopen (een deel van) onze artikelen via het platform van Bol.com. Als u via dit platform een bestelling plaatst dan deelt Bol.com uw bestel- en persoonsgegevens met ons. Wij gebruiken deze gegevens om uw bestelling af te handelen. Wij gaan vertrouwelijk met uw gegevens om en hebben passende technische en organisatorische maatregelen getroffen om uw gegevens te beschermen tegen verlies en ongeoorloofd gebruik.

Algemeen doel van de gegevensverwerking


Wij gebruiken uw gegevens uitsluitend ten behoeve van onze dienstverlening. Dat wil zeggen dat het doel van de verwerking altijd direct verband houdt met de opdracht die u verstrekt. Wij gebruiken uw gegevens niet voor (gerichte) marketing. Als u gegevens met ons deelt en wij gebruiken deze gegevens om - anders dan op uw verzoek - op een later moment contact met u op te nemen, vragen wij u hiervoor expliciet toestemming. Uw gegevens worden niet met derden gedeeld, anders dan om aan boekhoudkundige en overige administratieve verplichtingen te voldoen. Deze derden zijn allemaal tot geheimhouding gehouden op grond van de overeenkomst tussen hen en ons of een eed of wettelijke verplichting.

Automatisch verzamelde gegevens


Gegevens die automatisch worden verzameld door onze website worden verwerkt met het doel onze dienstverlening verder te verbeteren. Deze gegevens (bijvoorbeeld uw IP-adres, webbrowser en besturingssysteem) zijn geen persoonsgegevens.

Medewerking aan fiscaal en strafrechtelijk onderzoek


In voorkomende gevallen kan Happy Party op grond van een wettelijke verplichting worden gehouden tot het delen van uw gegevens in verband met fiscaal of strafrechtelijk onderzoek van overheidswege. In een dergelijk geval zijn wij gedwongen uw gegevens te delen, maar wij zullen ons binnen de mogelijkheden die de wet ons biedt daartegen verzetten.

Bewaartermijnen


Wij bewaren uw gegevens zolang u cliënt van ons bent. Dit betekent dat wij uw klantprofiel bewaren totdat u aangeeft dat u niet langer van onze diensten gebruik wenst te maken. Als u dit bij ons aangeeft zullen wij dit tevens opvatten als een vergeetverzoek. Op grond van toepasselijke administratieve verplichtingen dienen wij facturen met uw (persoons)gegevens te bewaren, deze gegevens zullen wij dus voor zolang de toepasselijke termijn loopt bewaren. Medewerkers hebben echter geen toegang meer tot uw cliëntprofiel en documenten die wij naar aanleiding van uw opdracht hebben vervaardigd.

Uw rechten


Op grond van de geldende Nederlandse en Europese wetgeving heeft u als betrokkene bepaalde rechten met betrekking tot de persoonsgegevens die door of namens ons worden verwerkt. Wij leggen u hieronder uit welke rechten dit zijn en hoe u zich op deze rechten kunt beroepen.
In beginsel sturen wij om misbruik te voorkomen afschriften en kopieën van uw gegevens enkel naar uw bij ons reeds bekende e-mailadres. In het geval dat u de gegevens op een ander e-mailadres of bijvoorbeeld per post wenst te ontvangen, zullen wij u vragen zich te legitimeren. Wij houden een administratie bij van afgehandelde verzoeken, in het geval van een vergeetverzoek administreren wij geanonimiseerde gegevens. Alle afschriften en kopieën van gegevens ontvangt u in de machineleesbare gegevensindeling die wij binnen onze systemen hanteren.
U heeft te allen tijde het recht om een klacht in te dienen bij de Autoriteit Persoonsgegevens als u vermoedt dat wij uw persoonsgegevens op een verkeerde manier gebruiken.

Inzagerecht


U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, in te zien. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een kopie van alle gegevens met een overzicht van de verwerkers die deze gegevens onder zich hebben, onder vermelding van de categorie waaronder wij deze gegevens hebben opgeslagen.

Rectificatierecht


U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te laten aanpassen. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens zijn aangepast.

Recht op beperking van de verwerking


U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, te beperken. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres een bevestiging dat de gegevens tot u de beperking opheft niet langer worden verwerkt.

Recht op overdraagbaarheid


U heeft altijd het recht om de gegevens die wij (laten) verwerken en die betrekking hebben op uw persoon of daartoe herleidbaar zijn, door een andere partij te laten uitvoeren. U kunt een verzoek met die strekking doen aan onze contactpersoon voor privacyzaken. U ontvangt dan binnen 30 dagen een reactie op uw verzoek. Als uw verzoek wordt ingewilligd sturen wij u op het bij ons bekende e-mailadres afschriften of kopieën van alle gegevens over u die wij hebben verwerkt of in opdracht van ons door andere verwerkers of derden zijn verwerkt. Naar alle waarschijnlijkheid kunnen wij in een dergelijk geval de dienstverlening niet langer voortzetten, omdat de veilige koppeling van databestanden dan niet langer kan worden gegarandeerd.

Recht van bezwaar en overige rechten


U heeft in voorkomende gevallen het recht bezwaar te maken tegen de verwerking van uw persoonsgegevens door of in opdracht van Happy Party. Als u bezwaar maakt zullen wij onmiddellijk de gegevensverwerking staken in afwachting van de afhandeling van uw bezwaar. Is uw bezwaar gegrond dat zullen wij afschriften en/of kopieën van gegevens die wij (laten) verwerken aan u ter beschikking stellen en daarna de verwerking blijvend staken.
U heeft bovendien het recht om niet aan geautomatiseerde individuele besluitvorming of profiling te worden onderworpen. Wij verwerken uw gegevens niet op zodanige wijze dat dit recht van toepassing is. Bent u van mening dat dit wel zo is, neem dan contact op met onze contactpersoon voor privacyzaken.

Cookies


Via onze website worden cookies geplaatst van het Amerikaanse bedrijf Google, als deel van de “Analytics”-dienst. Wij gebruiken deze dienst om bij te houden en rapportages te krijgen over hoe bezoekers de website gebruiken. Deze verwerker is mogelijk verplicht op grond van geldende wet- en regelgeving inzage te geven in deze gegevens. Wij verzamelen informatie over uw surfgedrag en delen deze gegevens met Google. Google kan deze informatie in samenhang met andere datasets interpreteren en op die manier uw bewegingen op het internet volgen. Google gebruikt deze informatie voor het aanbieden van onder andere gerichte advertenties (Adwords) en overige Googlediensten en producten.

Cookies van derde partijen


In het geval dat softwareoplossingen van derde partijen gebruik maken van cookies is dit vermeld in deze privacyverklaring.

Wijzigingen in het privacybeleid


Wij behouden te allen tijde het recht ons privacybeleid te wijzigen. Op deze pagina vindt u echter altijd de meest recente versie. Als het nieuwe privacybeleid gevolgen heeft voor de wijze waarop wij reeds verzamelde gegevens met betrekking tot u verwerken, dan brengen wij u daarvan per e-mail op de hoogte.

Contactgegevens


Happy Party


Duindoorn 47
2923ec Krimpen aan den IJssel
Nederland
T 06-81888628
E info@happy-party.nl
Contactpersoon voor privacyzaken
Renata Oosterwijk
Volgende

info

Snelzoeken
 
Gebruik sleutelwoorden om het artikel te zoeken.
Geavanceerd zoeken
Categorieën
0 items

Sleutelhanger Skelet Rode Ogen

Sleutelhanger Skelet Rode Ogen

€ 0,65 € 0,55

Sleutelhanger Skelet...

______________________

Abraham & Sarah Opvulpop

Abraham & Sarah Opvulpop

€ 11,95 € 10,95

Abraham & Sarah ...

______________________

Brandweerman Sam Uitnodigingen

Brandweerman Sam Uitnodigingen

€ 5,50 € 3,95

Brandweerman Sam Uit...

______________________

Smurfen Servetten

Smurfen Servetten

€ 3,20 € 2,95

Smurfen servetten vo...

______________________

Smurfen Bord

Smurfen Bord

€ 3,40 € 2,95

Smurfen Borden voor ...

______________________

Hangdeco Pompoen Gezicht

Hangdeco Pompoen Gezicht

€ 3,94 € 3,50

Leuke hangdeco met 8...

______________________

Hangdeco Pompoen 3 stuks

Hangdeco Pompoen 3 stuks

€ 2,95 € 2,50

Hangdeco pompoen. A...

______________________

Hangdeco Doodskop/Vleermuis

Hangdeco Doodskop/Vleermuis

€ 2,95 € 2,50

Hangdeco Doodskop/Vl...

______________________

Barbie Letterslinger

Barbie Letterslinger

€ 4,95 € 3,95

Barbie Letterslinger...

______________________

Barbie Tafelkleed Paars

Barbie Tafelkleed Paars

€ 6,95 € 4,95

Barbie Tafelkleed Pa...

______________________

Cars Racers Servetten

Cars Racers Servetten

€ 2,95 € 2,50

Cars servetten leuk ...

______________________

Cars Hoedjes

Cars Hoedjes

€ 3,25 € 2,95

Cars Hoedjes.Per 6 s...

______________________

Cars Racers Bord 23cm

Cars Racers Bord 23cm

€ 3,35 € 2,95

Cars Racers Bord 23c...

______________________

Hello Kitty Schaal Rond

Hello Kitty Schaal Rond

€ 4,25 € 3,75

Hello Kitty Schaal R...

______________________

High School Musical Bord 23 cm

High School Musical Bord 23 cm

€ 3,00 € 0,96

Per 8 stuks verpakt...

______________________

Halloween Slinger Pompoen

Halloween Slinger Pompoen

€ 4,57 € 3,94

Halloween feestje? H...

______________________

Diadeem Pompoen

Diadeem Pompoen

€ 3,95 € 3,50

Diadeem Pompoen. 3 ...

______________________

Halloween Slinger Frankenstein

Halloween Slinger Frankenstein

€ 4,56 € 3,94

Halloween Slinger S...

______________________

Vlaggenlijn Doodskop Griezel

Vlaggenlijn Doodskop Griezel

€ 2,80 € 2,50

Vlaggenlijn Doodskop...

______________________

Servetten Hoera een Zoon

Servetten Hoera een Zoon

€ 3,50 € 2,80

Servetten Hoera een ...

______________________

Servetten Hoera een Dochter

Servetten Hoera een Dochter

€ 3,50 € 2,80

Servetten Hoera een ...

______________________

Hangdeco 16 Pink

Hangdeco 16 Pink

€ 4,75 € 4,57

Hangdeco 16 Pink.Afm...

______________________

Vlaggenlijn Communie

Vlaggenlijn Communie

€ 3,95 € 3,55

Vlaggenlijn Communie...

______________________

Dora Uitnodigingen

Dora Uitnodigingen

€ 3,95 € 2,00

Dora uitnodigingen v...

______________________

Tas Kerst 3

Tas Kerst 3

€ 1,65 € 1,50

Kadotas kerst 31x26c...

______________________

Tas kerst 1

Tas kerst 1

€ 1,25 € 1,10

Kadotas kerst 22x17c...

______________________

Deco kerstboom

Deco kerstboom

€ 1,50 € 0,96

Cutout kerstboom 2-z...

______________________

Meeneemzakjes Kerstboom

Meeneemzakjes Kerstboom

€ 2,50 € 2,29

Meeneemzakjes van pa...

______________________

Sinterklaas Ansichtkaart Mini

Sinterklaas Ansichtkaart Mini

€ 0,41 € 0,30

Klein kaartje om op ...

______________________

Sinterklaas Ansichtkaart

Sinterklaas Ansichtkaart

€ 0,67 € 0,50

Laat iedereen weten ...

______________________

Ballonnen Wedding Bells

Ballonnen Wedding Bells

€ 3,00 € 2,50

Stijlvolle witte bal...

______________________

Nieuw Jaar servet

Nieuw Jaar servet

€ 1,95 € 1,45

Nieuw Jaar servet.Pe...

______________________

Nieuw Jaar bord

Nieuw Jaar bord

€ 1,75 € 1,25

Nieuw Jaar bord.Per ...

______________________

Nieuw Jaar beker

Nieuw Jaar beker

€ 1,75 € 1,25

Nieuw Jaar beker.Per...

______________________
Er zijn geen artikelbeoordelingen
Mobiele weergave